- التهاب لثه با درد شدید همراه است.
- ایجاد بوی بدن دهان
- حساسیت شدید دندان به دما
- علائمی مانند ورم کردن و قرمز شدن لثه
- خونریزی لثه (این مورد بیشتر زمانی اتفاق میافتد که فرد مسواک میزند و یا از نخ دندان استفاده میکند.)
- حاشیه لثه به روی دندانها پیشروی میکند.
جرم گیری درمان التهاب بعد از کامپوزیت دندان
جرمگیری دندان زمانی انجام میشود که لایهای از پلاکها روی دندان ایجاد شده است و اصطلاحا دندان دچار جرم شده است؛ پوسیدگی هایی در سطح دندانایجاد شده که با مسواک قابل رفع نیست.
همچنین زمانی که التهاب لثه آنقدر پیشرفت کند که علاوه بر بافت هدف، به سایر بافتها و قسمتهای لثه دور ریشهای سرایت پیدا کرده باشد، جرمگیری بهترین گزینه برای درمان است.
جرمگیری دندان توسط اولتراسوند که دارای اسپری آب شدید است انجام میشود و به این صورت سطح دندان از شر پالاکها و لایههای جرم خلاص میشود.
لازم به ذکر است که اگر التهاب لثه بعد از کامپوزیت دندان، با جرمگیری نیز قابل درمان نبود، دندانپزشک سایر روشهای درمانی مانند جراحی را به کار میگیرد.
ایا انجام کامپوزیت ونیر یا لمینت به دندانها اسیب مى رساند ؟
مانند هر کار درمانى-زیبایى دیگر پاسخ به سوال بالا به انتخاب طرح درمان مناسب و اجراى دقیق عمل بر مى گردد.
قاعدتا خیلى از موارد و مشکلات قابل اصلاح با کامپوزیت ونیر یا لمینت نیست و اگر در چنین مواردى اینکارها انجام شود باعث بروز مشکلات زیادى براى بیمار مى شود، مثلا بعضى از نامرتبى ها مستلزم انجام درمان ارتودنسی هستند و با ونییر یا لمینت قابل اصلاح نیستند.
نکته دیگر هم بحث اجراى دقیق و اصولى درمان است، یعنى اگر فردى مورد تجویز کامپوزیت یا لمینت باشد ولى کار درمانى بى کیفیت برایش انجام شود، باز هم دچار مشکلات متعدد و شکست درمان خواهد شد.